ДАЙТЕ ВЕСНІ ДОРОГУ!

Дайте весні дорогу
і запустіть до хати

вирій думок веселих,
щоб відігнать тривогу.
Дайте весні дорогу,
щоб розтопити серце,
хай розцвітає ніжно
від почуття нового.
Хай запанує радість,
щирість, добро навколо!
Молодість хай вирує!
Дайте весні дорогу!!!


Весна на календарі, весна у душі. Можна  її чекати, переглядаючи прогноз погоди. Здогадуватися, що вона близько, бо верхній одяг стає особливо важким, коли хоча б трішечки вигляне сонечко. Перехожі частіше посміхаються.Особливо молодь перебуває у винятковому стані закоханості. Березневий спів пташок надзвичайний. Прислухайтеся- це вони вітають  саме Весну.Вже за кілька днів  слова їхніх пісень будуть присвячені тільки любовній темі, бо шукатимуть пару.
Як можна не помітити ВЕСНУ? Можна, так само, як не помічаєш днів, тижнів,бо вони швидко минають. Так швидко можуть мінятися пори року. Потрібно навчитися затримувати час. Спочатку  всьго на кілька миттєвостей: помилуватися звичайними речами, дрібницями.Навчитися глибоко вдихати радість буття і видихати осоружні проблеми та тривоги. Навчитися і навчити інших. І одного прекрасного дня ви помітите, що час затримався на подарованій усмішці, на добрих словах, приємних жестах, на ласці, на щирості.
Весна - це молодість. Коли, хочеться зробити щось нове, незвичайне. Але, увага,важливо стримуватися, щоб не наробити дурниць! Варто всю енергію витрачати на речі справді важливі для вас, ваших близьких чи зовсім чужих людей. Спитаєте, де брати енергію під час весняного авітамінозу? Вона захована в потаємних закапелках вашої душі. Слухайте, читайте і відкрийте себе собі і всьому світові. Весна -це гарна пора для пробудження із сну. ДАЙТЕ ВЕСНІ ДОРОГУ!


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Частини мови Części mowy

Вірші для дітей на польській мові

Числівник Liczebnik