Один жіночий день Jeden dzień dla kobiet

Люблю березень! Весняний дощ. Сонце за прогнозами вигляне, можливо, через тиждень. Та коли бачиш стурбованих чоловіків, які клопочуться,  що ( окрім квітів) подарувати коханим,то серце радіє. Завартували! Один день в році -наш.Міжнародний ЖІНОЧИЙ день! 8 Березня - це нагода для чоловіків продемонструвати свою повагу, захоплення жінкою: мамою, сестрою, донечкою, коханою, колегою, вчителькою, стоматологом, продавцем і просто незнайомкою . 

Не оцінюймо суворо всі чоловічі зусилля. Усе, чого нам не вистачає, можна зробити самостійно, або зусиллями волі уявити, що це вже зроблено. Адже, за статистикою, у кожному домі є хоча б одна лампочка, яку слід поміняти, одна полочка, яку слід прибити чи одна картина, яку слід повісити. Можливо, чоловіки не дослухаються до наших прагнень, або погано їх трактують. Це тільки тому, що ми з ними з різних планет.Сьогодні на нашій планеті - свято!Це - прекрасна нагода, щоб чоловіки почули нас:

1. Від квітів не поправляються!Kwiaty nie tuczą!
 Це посилання на чудову сценку -короткий курc від кабарету "Храбі":
Як приймати подаровані квіти
2. Жінці так мало потрібно- тільки кілька добрих слів, сказаних вчасно!
Виберіть наступне посилання, котре  підніме ваш настрій Чудова сценка

Жінки не терплять агресії. 


4."Це жінка вивела чоловіка з раю і тільки вона може його туди завести!"
"To kobieta wywiodła mężczyznę z raju i tylko ona może go tam zaprowadzić."


Ireneusz Krosny "Najwięcej witaminy mają polskie dziewczyny"
5. "Жінка вміє усе  пробачити чоловікові, котрого кохає і продовжує кохати, якщо, дякуючи ньому, відкриває любов у собі самій."
"Kobieta umie wszystko wybaczyć mężczyźnie, którego kocha, i kochać go nadal, jeśli dzięki niemu odkryła miłość w sobie samej."

Один день у календарі жіноче свято. Та ми здатні будні перетворювати на феєрверк. Бажаю всім нам, щоб ми уміли творити радість, щастя, свято щодня ! А якщо шановні чоловіки захочуть нам чуть-чуть допомогти, то ми, звичайно, не відмовивимось. 

"Kobiety tak trudne są do przejrzenia, ponieważ każda z nich stanowi wyjątek od reguły."
"Kobieta to jest coś, co się absolutnie nie da ogarnąć naszymi marnymi pięciu zmysłami."
Adolf Nowaczyński     


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Частини мови Części mowy

Вірші для дітей на польській мові

Числівник Liczebnik